Öğrencilerden Gelen Görüş ve Memnuniyet Mesajları

Merhaba, iyi ki bu işi yapıyorum dedirten değerli öğrenci geribildirimlerinden bazıları… Teşekkürler, iyi ki.

”İnsanlar onlara ne söylediğinizi unutabilirler. İnsanlar onlara ne yaptığınızı da unutabilirler. Ama insanlar, onlara kendilerini nasıl hissettirdiğinizi asla unutmazlar.”
—Maya Angelou



Daha önce bizden danışmanlık aldıysanız görüşlerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

4 thoughts on “Öğrencilerden Gelen Görüş ve Memnuniyet Mesajları

  1. Kadri Emre Yıldız says:

    Merhaba, ben Emre. Hacettepe Diş Hekimliği son sınıf öğrencisiyim. Mehmet hocamdan 2019 YKS döneminde rehberlik almıştım. Tercihimi netleştirebilmem ve bölümler üzerine bilgi almam konusunda bana çok yardımcı olmuştu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

    Cevapla
  2. Hasibe says:

    Merhaba ben Hasibe Hak, Katip Çelebi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü kazandım. Bu zorlu tercih sürecinde karar vermekte ve tercih yapmakta çok zorlanıyordum. Mehmet hoca ile birçok tavsiye üzerine tanıştık. Bu süreçte hem beni anladı hemde rahat tercih yapmamı sağladı. Görüşleri ile istediğim bölüme onunda dediği gibi kazandım. Fikirleri ve önerileri için çok teşekkür ederim. Tercih döneminde zorluk çekiyorsanız düşünmeden görüşün kesinlikle tavsiye ediyorum.

    Cevapla
  3. Berra says:

    Merhaba ben Berra bu sene Yks sınavına girdim ve sonuçlar açıklandığında daha iyi bir yol izleyebilmek için Mehmet hocadan danışmanlık aldım. Fikirlerimin netleşmesinde bana çok yardım etti, hayallerimi netleştirmem için elinden geleni yaptı. Onu tanıdığım için çok mutluyum.🥰

    Cevapla
  4. Fatma Karabulut says:

    Merhaba, bu sene üniversite tercihim için Mehmet Hocadan yardım aldım. Benim için çok stresli olan bu dönemde üniversite ve şehir bilgisiyle beni çok rahatlattı. Sabırla isteklerimizi dinleyen, motivasyonumuzu artıran konuşmalar yaptı ve sonunda istediğim yerlerden, istediğim bölümlerle ilgili bir tercih listesi hazırladık. Şuan istediğim şehirlerden birine ve istediğim bir bölüme gideceksem Mehmet Hocamın katkıları çok büyük. Çok teşekkür ederimm☺️

    Cevapla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.